Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:581000 > La formation du voc...

La formation du vocabulaire gascon de la boucherie et de la charcuterie : étude de lexicologie historique et descriptive

Fossat, Jean-Louis (författare)
Toulouse, 1971
Franska 387 s.
Serie: Linguistique et dialectologie, 0152-3716
  • BokAvhandling(Diss.)
Ämnesord
Stäng  

Indexterm och SAB-rubrik

Fj.04 Språk Franska Dialektologi

Klassifikation

447 (DDC)
440.14 (DDC)
Fj.04 (kssb/5)
Fj.02 (kssb/5)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 3 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy