Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:501014 > Quality control in ...

Quality control in the food industry. Vol. 2

Herschdoerfer, S. M. (redaktör/utgivare)
ISBN 0-12-343002-X
London : Academic Press, 1986
Engelska xiii, 522 s.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Food industry and trade  -- Quality control (BNB)
food  (BNB)
Livsmedelsindustri 

Klassifikation

663/664:658.562(021) (UDK)
664.07 (DDC)
664.07 (DDC)
P (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy