Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:4778978 > Chemical aspects of...

Chemical aspects of enzyme biotechnology : fundamentals / edited by Thomas O. Baldwin, Frank M. Raushel, and A. Ian Scott

Baldwin, Thomas O. (medarbetare)
Raushel, Frank M. (medarbetare)
Scott, A. I. (medarbetare)
ISBN 0-306-43815-1
New York : Plenum, cop. 1990
Engelska ix,359p
Serie: Industry-university cooperation chemistry program symposia, 99-1660351-0
  • BokKonferens
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Biotechnology, Enzymes  (BNB)
Enzymer (Biokemisk teknik) 

Klassifikation

660.634 (DDC)
660.634 (DDC)
Ued (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy