Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:4654529 > Essen und kulturell...

Essen und kulturelle Identität : europäische Perspektiven / herausgegeben von Hans Jürgen Teuteberg, Gerhard Neumann und Alois Wierlacher ; mit Beiträgen von E.Barlösius ...

Neumann, Gerhard, 1934- (medarbetare)
Teuteberg, Hans Jürgen (medarbetare)
Wierlacher, Alois (medarbetare)
Barlösius, Eva (medarbetare)
ISBN 3-05-002652-9 (Pp)
Berlin : Akad.-Verl., cop. 1997
Tyska 589 s. (589 s.)
Serie: Kulturthema Essen, 99-1660441-X ; 2
  • BokKonferens
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Matkultur  -- Europa (sao)
Kosthåll  -- Europa (sao)
Matkultur  -- Historia -- Europa (sao)
Matkultur  (sao)
Matvanor  -- historia (sao)
Nationell identitet  -- Europa (sao)
Cooking ; Food habits  -- History ; Dinners and dining -- History (LCSH)
Europa  -- Kulturelle Identität -- Ess- und Trinksitte -- Kongress -- Thurnau <1994>

Indexterm och SAB-rubrik

Kt-a Kulturhistoria Europa
Qca-a Mat Dryck Europa

Klassifikation

306.09 (DDC)
641 (DDC)
394.1 (DDC)
Kt-a (kssb/6)
Qca-a (kssb/6)
Mxk-a (kssb/6)
Qca-a:k (kssb/6)
Qca (kssb/6)
Kt (kssb/6)
Mxk (kssb/6)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 6 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Tyck till!
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy