Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:3f697gx61b3vcbt3 > Food ingredients fr...

Food ingredients from cultivated seaweeds : improving storage stability and protein recovery / Hanna Harrysson.

Harrysson, Hanna, 1987- (författare)
ISBN 9789179051440
Publicerad: Göteborg : Chalmers University of Technology, 2019
Engelska x, 78 sidor.
Serie: Doktorsavhandlingar vid Chalmers tekniska högskola. Ny serie, 0346-718X ; 4611
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning) Göteborg : Chalmers tekniska högskola, 2019)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Lipider  (sao)
Bioteknik  (sao)
Omättade fettsyror  (sao)
Proteiner  (sao)
Alger som mat  (sao)
Marine algae as food 
Proteins 
Unsaturated fatty acids 
Lipids 
Vitamin C 
Biotechnology  (LCSH)
Proteins  (LCSH)
Unsaturated fatty acids  (LCSH)
Algae as food  (LCSH)
Lipids  (LCSH)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 3 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy