Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:363792 > Quality control for...

Quality control for the food industry. Vol. 2, Applications / ed. by Amihud Kramer and Bernard A. Twigg

Kramer, Amihud (författare)
Twigg, Bernard A. (författare)
ISBN 0-87055-133-7
Westport, Conn. : AVI, 1973
Engelska 550 s.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

663/664:658.562 (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy