Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:361719 > Physical properties...

Physical properties of starch in concentrated systems such as dough and bread / by Ann-Charlotte Eliasson

Eliasson, Ann-Charlotte, 1953- (författare)
Lund, 1983
Engelska [4], 48 s.
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning) Lund : Univ.)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Stärkelse: teknisk kemi 

Indexterm och SAB-rubrik

Pmbb Kemisk Teknik Industri Livsmedel

Klassifikation

547.458.6 (UDK)
664.2 (UDK)
664.66 (UDK)
660 (DDC)
Pm (kssb)
QD 321
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 6 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy