Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:352404 > Entwicklung der Leb...

Entwicklung der Lebensmittel-Verfahrenstechnik in den Produktbereichen Milch, Zucker und Bier zwischen 1750 und 1850 unter besonderer Berücksichtigung der Lehren der Kameralisten und Technologen / Adalbert Rabich

Rabich, Adalbert (författare)
Berlin, 1977
Tyska ix, 167, 181 s.
  • BokAvhandling(Diss. Berlin : Techn. Univ.)
Ämnesord
Stäng  

Indexterm och SAB-rubrik

Pmb:k Kemisk Teknik Industri Livsmedel Njutningsmedel Historia Vetenskapshistoria

Klassifikation

664 (DDC)
Pmb:k (kssb/5)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy