Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:343987 > Developments in foo...

Developments in food preservation. 2

Thorne, Stuart (redaktör/utgivare)
ISBN 0-85334-212-1
London, 1983
Engelska 184 s.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Food  -- Preservation (BNB)
food  (BNB)

Klassifikation

664.8/.9 (UDK)
641.4 (DDC)
641.4 (DDC)
Qcad (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy