Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:299224 > Aspects of the food...

Aspects of the food ecology of the red squirrel (Sciurus vulgaris L.) / Olavi Grönwall

Grönwall, Olavi, 1942- (författare)
Stockholm, 1982
Engelska [2], 131 s.
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning) Stockholm : Univ.)
Innehållsförteckning Ämnesord
Stäng  
  • [2] s., s. 1-16: sammanfattning, s. 17-131: 4 uppsatser. 

Ämnesord

Squirrels: Sweden  (MeSH)
Ekorrar  -- nutrition

Indexterm och SAB-rubrik

Ugfg.043 Gnagare Rodentia Hardjur Lagomorpha Näringsfysiologi Ämnesomsättning

Klassifikation

630*149.32 (UDK)
630*151.3 (UDK)
591.53:599.322.2 (UDK)
590 (DDC)
Ug (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 9 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (3)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy