Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:2860905 > Physiologie du gout :

Physiologie du gout : ou méditations de gastronomie transcendante : ouvrage théorique, historique, et à l'ordre du jour dédié aux gastronomes parisiens / par Brillat-Savarin

Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (författare)
Alternativt namn: Brillat-Savarin, Anthelme, 1755-1826
Alternativt namn: Savarin, Jean-Anthelme Brillat-, 1755-1826
Alternativt namn: Brillat-Savarin, Jean Anthèlme, 1755-1826
Paris : Charpentier, 1853
Franska 525 s.
  • Bok
Innehållsförteckning
Stäng  
  • Ésition accompagnée des ouvrages suivants: Traité des excitants moderne / par H. de Balzac, Anecdotes et fragments d'histoire culinaire / par des amateurs, Pensées et préceptes /recueillis par un philosophe, Recettes et formules / par un Cordon-Bleu, La gastronomie : poeme / par Berchoux, L'art de diner en ville : poeme / par Colnet. 
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy