Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:283386 > Fundamentals and ap...

Fundamentals and application of surface phenomena associated with fouling and cleaning in food processing : proceedings from an international workshop arranged by Division of food engineering, Lund university, Alnarp, Sweden in cooperation with Department of food science, University of Wisconsin, Madison, USA, Tylösand, Sweden, April 6-9, 1981 / [eds.: B. Hallström ...]

Hallström, Bengt, 1924- (redaktör/utgivare)
Lunds universitet. Avdelningen för livsmedelsteknik (redaktör/utgivare)
Alternativt namn: Department of Food Engineering, Lund University
University of Wisconsin-Madison. Department of food science (redaktör/utgivare)
Lund : Div. of food engineering [Avd. för livsmedelsteknik], Univ. ; 1981
Engelska 433, [3] s.
  • BokKonferens
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Livsmedelsindustri 

Indexterm och SAB-rubrik

Pmb(k) Kemisk Teknik Industri Livsmedel Njutningsmedel

Klassifikation

664:648 (UDK)
532.6 (UDK)
664 (DDC)
Pmb (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 6 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (2)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy