Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:2747964 > Den fullständige ko...

Den fullständige konditorn, eller grundelig undervisning i konsten att tillaga allahanda konfektyrer, pastejer, glasser, varma och kalla drycker, att sylta och glassera frukt, pussera i vax, distillera vatten, göra och koka choklad, m.m / [öfvers. af Maria Lindeberg].

Lindeberg, Maria, 1780-1861 (översättare)
Publicerad: Nyköping, 1841
Tillverkad: (C.H. Des Réaux
Svenska [4], 299, [10] s.
Visa/beställ digitalisering
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Konfekt  -- framställning, tillverkning etc. (sao)
Glass  -- framställning, tillverkning etc. (sao)
Drycker  -- framställning, tillverkning etc. (sao)
Ice cream industry  (LCSH)

Indexterm och SAB-rubrik

Qcaf Drycker
Qcaam Efterrätter

Klassifikation

641.2 (DDC)
641.86 (DDC)
Qcaf (kssb/7)
Qcaam (kssb/7)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 3 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy