Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:273016 > Utilization of fish...

Utilization of fish and animal byproducts in mink nutrition.

Skrede, Anders (författare)
Norges landbrukshøgskole. Institutt for fjørfe og pelsdyr (redaktör/utgivare)
Alternativt namn: Agricultural university of Norway. Department of poultry and fur animal science
Ås-NLH : Department of poultry and fur animal science, Agricultural university of Norway, 1980
Engelska [98] s. (var. pag.)
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

636.93:636.087.6 (UDK)
Inställningar Hjälp

Uppgift om bibliotek saknas i LIBRIS

Kontakta ditt bibliotek, eller sök utanför LIBRIS. Se högermenyn.

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy