Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:270286 > Simultaneous heat a...

Simultaneous heat and moisture transfer in dehydrated food during storage.

Rossen, Jack Leopold (författare)
New Brunswick, N. J., 1974
Engelska 297 bl.
  • BokAvhandling(Diss. New Brunswick, N. J.)
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

664.8.047:66.021.2 (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i södra Sverige (2)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy