Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:2578916 > The handbook of din...

The handbook of dining; or corpulency and leanness scientifically considered. : Comprising the art of dinig on correct principles consistent with easy digestion, the avoidance of corpulency, and the cure of leannes, together with special remarks on these subjects. Transl. by L.F. Simpson.

Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (författare)
Alternativt namn: Brillat-Savarin, Anthelme, 1755-1826
Alternativt namn: Savarin, Jean-Anthelme Brillat-, 1755-1826
Alternativt namn: Brillat-Savarin, Jean Anthèlme, 1755-1826
New York, 1865.
Engelska.
Visa/beställ digitalisering
  • Bok
Hjälp

Inga andra utgåvor av "The handbook of dining; or corpulency and leanness scientifically considered." hittades

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy