Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:255602 > Freezing and thawin...

Freezing and thawing effects on the quality and heat transfer characteristics of ground beef.

Footrakul, Prasart (författare)
Almerst, 1975
Engelska 173 bl.
  • BokAvhandling(Diss. Ahmerst : University of Massachusetts)
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

637.5.04/.07:664.8.037 (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i södra Sverige (2)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy