Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:251071 > Specifications for ...

Specifications for the identity and purity of some food colours, emulsifiers, stabilizers, anti-caking agents and certain other food additives : issued jointly by FAO and WHO. The contents of this document are the result of the deliberations of the Joint FAO/WHO expert committee on food additives which met in Rome, 27 May 4 June 1969 / Joint FAO/WHO expert committee on food additives

Joint FAO/WHO expert committee on food additives. Meeting (13 : Roma : 1969)
Rome, 1970
Odefinierat språk.
Serie: FAO nutrition meetings report ser. ; 46 B
  • BokKonferens
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Joint FAO/WHO expert ...
Serie
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy