Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:21949810 > Food :

Food : a culinary history from the antiquity to the present / redaktörer: Jean-Louis Flandrin, Massimo Montanari ; ytterligare redaktör för engelska utgåvan: Albert Sonnenfeld ; översatt av Clarissa Botsford, Arthur Goldhammer.

Flandrin, Jean-Louis (redaktör/utgivare)
Massimo, Montari (redaktör/utgivare)
Sonnenfeld, Albert (översättare, redaktör/utgivare)
Botsford, Clarissa (översättare)
Goldhammer, Arthur (översättare)
ISBN 9780231111553
häftad utgåva
Publicerad: New York : Columbia University Press, 2013
Engelska 592 sidor
Serie: European perspectives
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Mat och dryck  -- historia (sao)
Matvanor  -- historia (sao)

Indexterm och SAB-rubrik

Kt Kulturhistoria
Mxk Socialantropologi Etnologi Kosthåll
Mxk Etnografi: kosthåll
Qca:k Mat och dryck: historia

Klassifikation

641.3009 (DDC)
Mxk (kssb/8)
Qca:k (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 5 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (3)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Flandrin, Jean-Louis
Massimo, Montari
Sonnenfeld, Albert
Botsford, Clarissa
Goldhammer, Arthur
Fler titlar om
Mat och dryck
Mat och dryck
och historia
Matvanor
Matvanor
och historia
Serie

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy