Grand dictionnaire de cuisine / par Alexander Dumas.
-
Dumas, Alexandre, 1802-1870. (författare)
- Publicerad: Paris : Alphonse Lamerre, 1873
- Franska 2 vol.
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- Matlagning -- 1800-talet (sao)
- Cooking -- Dictionaries. (LCSH)
Genre
- Lexikon (saogf)
Indexterm och SAB-rubrik
- Qca(x) Mat och dryck: lexikon
Klassifikation
- 641 (DDC)
- Qca(x) (kssb/6)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 2 bibliotek.
Ange som favorit
-
Örebro universitetsbibliotek, Restaurang- och hotellhögskolan (Og)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
-
Placering: Kokboksmuseet REF Qca(x) Frankrike 1873
-
Bestånd: Aukt. kat. (Sotheby's 2 okt 1997) nr. 390:17
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
Ange som favorit