Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:207420 > Från kött till chark.

Från kött till chark. Arbetsmiljö

Livsmedelsbranschernas yrkesnämnd (redaktör/utgivare)
2. uppl.
Stockholm : Brevskolan, 1978
Svenska 32 s.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Indexterm och SAB-rubrik

Pmb Kemisk Teknik Industri Livsmedel Njutningsmedel

Klassifikation

664 (DDC)
Pmb (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 4 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy