Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:205300 > Manual of food qual...

Manual of food quality control. 9, Introduction to food sampling

ISBN 92-5-102680-7
Rome : FAO, 1988
Engelska 56 s.
Serie: FAO food and nutrition paper, 99-0152971-9 ; 14:9
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

351.773 (UDK)
614.31 (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy