Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:205299 > Manual of food qual...

Manual of food quality control. 1, Food control laboratory / by P.G. Martin ; revised by J. Weatherwas and P.G. Martin

Martin, P. G. (medarbetare)
Weatherwax, J. (medarbetare)
ISBN 92-5-102489-8
[1. ed.], rev. 1
Rome : FAO, 1986
Engelska 67 s.
Serie: FAO food and nutrition paper, 99-0152971-9 ; 14:1 rev. 1
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

351.773 (UDK)
614.31 (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy