Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:205285 > The quality of poul...

The quality of poultry meat : proceedings of the third European symposium on poultry meat quality, organized by the Subcommittee of the European federation of branches of the World's poultry science association, Grub, Germany, May 9-13, 1977 / ed. by S. Scholtyssek

European symposium on poultry meat quality (3 : Grub : 1977)
Scholtyssek, S. (redaktör/utgivare)
Stuttgart, cop. 1977
Engelska 207 s.
  • BokKonferens
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

636.5.033 (UDK)
637.54.05 (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy