Larousse gastronomique / with the assistance of the gastronomic committee president Joël Robuchon.
-
Robuchon, Joël, 1945-
- ISBN 9780600620426
- Publicerad: London : Hamlyn, 2009
- Engelska 1206 pages
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- Matlagning (sao)
- Recept (sao)
- Gastronomy -- Encyclopedias. (LCSH)
- Cooking -- Encyclopedias. (LCSH)
- Food -- Encyclopedias. (LCSH)
- Cooking (LCSH)
Genre
- Encyklopedier (saogf)
- Encyclopedias. (fast)
Indexterm och SAB-rubrik
- Qcaa(x) Matlagning: lexikon
Klassifikation
- 641.503 (DDC)
- Qcaa(x) (kssb/8)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 2 bibliotek.
Ange som favorit
-
Örebro universitetsbibliotek, Restaurang- och hotellhögskolan (Og)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
-
Placering: GENERAL Produkten REF Qca(x) Larousse
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
Ange som favorit