Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:19509432 > Third Food Revoluti...

Third Food Revolution? : setting the Bronze Age table: common trends in economic and subsistence strategies in Bronze Age Europe : proceedings of the International Workshop "Socio-Environmental Dynamics over the Last 12,000 Years: the Creation of Landscapes III (15th18th April 2013)" in Kiel / edited by: Jutta Kneisel, Marta Dal Corso, Wiebke Kirleis, Heiko Scholz, Nicole Taylor and Verena Tiedtke; Graduate School at Kiel University, Human Development in Landscapes

International Workshop Socio-Environmental Dynamics over the Last 12000 Years: the Creation of Landscapes (3 : 2013 : Kiel)
Kneisel, Jutta (redaktör/utgivare)
Dal Corso, Marta (redaktör/utgivare)
Kirleis, Wiebke (redaktör/utgivare)
Scholz, Heiko (redaktör/utgivare)
Taylor, Nicole (redaktör/utgivare)
Tiedtke, Verena (redaktör/utgivare)
Universität Kiel. Graduate School Human Development in Landscapes 
ISBN 3774940037
Engelska 287 Seiten
  • BokKonferens
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Bronsåldern  (sao)
Mat och dryck  -- historia (sao)
Bronzezeit  (gnd)
Ernährungssicherung  (gnd)
Wirtschaftsweise  (gnd)
Bronze age  (LCSH)
Europa  (gnd)

Genre

Geschichte  (gnd)

Klassifikation

900 (DDC)
338.1909409013 (DDC)
330 (DDC)
NF 1060 (rvk)
NF 1205 (rvk)
NF 2830 (rvk)
NF 2835 (rvk)
J.15 (kssb/8)
Qca:k (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy