Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:19439507 > Food Redistribution...

Food Redistribution in the Nordic Region [Elektronisk resurs]

, Irmelin Gram-Hanssen (författare)
, Ole Jørgen Hanssen (författare)
, Johan Hultén (författare)
, Kirsi Silvennoinen (författare)
, Mads Werge (författare)
, Åsa Stenmarck (författare)
, Ane Kirstine Aare (författare)
ISBN 9789289344487
Nordiska ministerrådet 2016
Engelska.
  • E-bok
Sammanfattning Ämnesord
Stäng  
  • The Nordic Food Redistribution Project investigates food waste reduction through the redistribution of surplus food. The project goal is to increase and improve redistribution activities from donors to food banks and charity organisations in order to enhance both environmental and social sustainability in the Nordic region. The phase II report proposes best practice models concerning legislation, organisation, quality assurance and registration of food. Report recommendations are addressed at redistribution and food-serving actors, donors and authorities and focus on how to improve the quality of redistributed food, how to enhance collaboration between the various actors as well as how to prioritize and secure funding for redistribution activities. The report is part of the Nordic Prime Ministers’ green growth initiative: “The Nordic Region – leading in green growth.” [Elib] 

Genre

E-böcker 
Samhälle & politik 

Klassifikation

JF (ämneskategori)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy