Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:183077 > Liquid chromatograp...

Liquid chromatographic analysis of food and beverages : proceedings of a symposium on the analysis of food and beverages by HPLC, held in Honolulu, Hawaii, April 1-6, 1979. Vol. 1 / edited by George Charalambous

Charalambous, George (redaktör/utgivare)
ISBN 0-12-169001-6
New York : Academic Press,
Engelska 236 s.
  • BokKonferens
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Food  -- Analysis -- Congresses (LCSH)
Beverages  -- Analysis -- Congresses (LCSH)
High performance liquid chromatography  -- Congresses (LCSH)

Klassifikation

663/664:543.544 (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Charalambous, George
Fler titlar om
Food
Food
och Congresses
och Analysis
Beverages
Beverages
och Congresses
och Analysis
High performance liquid chromatography
High performance liq ...
och Congresses
Del av
Liquid chromatograph ...
Fler delar

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy