Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:178050 > Die "scharf schmeck...

Die "scharf schmeckenden" Inhaltsstoffe des Paprikas und ihre quantitative Bestimmung / Herfried Pock

Pock, Herfried (författare)
Wien, 1971
Tyska 142 s.
Serie: Dissertationen der Universität Wien, 0419-4225 ; 62
  • BokAvhandling(Diss. Wien, 1969)
Ämnesord
Stäng  

Indexterm och SAB-rubrik

Uce Kemi Allmänt

Klassifikation

540 (DDC)
Uce (kssb/5)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy