Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:17640274 > Espresso coffee :

Espresso coffee : the science of quality / edited by Andrea Illy and Rinantonio Viani ; with the assistance of Furio Suggi Liverani.

Illy, Andrea (medarbetare)
Viani, Rinantonio (medarbetare)
Liverani, Furio Suggi (medarbetare)
ISBN 9780123703712
2nd ed.
Amsterdam ; Boston : Elsevier Academic, 2005.
Engelska 398 s.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Coffee  (LCSH)
Beverages  (LCSH)
Coffee  -- Processing (LCSH)
Kaffe  (sao)
Espresso  (sao)
Drycker  (sao)
Kaffeodling  (sao)
Industriell beredning av kaffe  (sao)

Klassifikation

641.2 (DDC)
633 (DDC)
664.06 (DDC)
Qcaf (kssb/8)
Qdddf (kssb/8)
Pmbbaa (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy