Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:17382164 > Anwisning till tarf...

Anwisning till tarfwelig matredning. Jemte beskrifning om bärs och frukters syltning; grönsakers och rötters förwaringssätt; kötts och fisks saltning och förwarande; om brödbakning, smörs tillredning och ostgöring; om ättickor, bränwiner [Elektronisk resurs] och bärwatten, m.m. Af C. Weltzin. Andra upplagan. Stockholm, 1818. Tryckt hos direct. Henrik A. Nordström. På eget förlag.

Weltzin, Carolina, 1754-1812 (författare)
Alternativt namn: Weltzin, C. (Carolina), 1754-1812
Alternativt namn: Rutström, Carolin, 1754-1812
Publicerad: Stockholm, 1818
Tillverkad: (Nordström
Svenska [06] , ii210 s.
Läs hela texten (Fritt tillgänglig via Kungl. biblioteket)
  • Bok (digitaliserad)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Svensk matlagning  -- historia -- 1800-talet (sao)

Klassifikation

330 (DDC)
Q (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Weltzin, Carolina, 1 ...
Fler titlar om
Svensk matlagning
Svensk matlagning
och historia
och 1800 talet
Originalversion
Anwisning till tarfw ...

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy