Een lijten kockebook, hwarvthinnan beskrijfwes, huruledes man allahanda spijs wäl koka och tilrätta kan. Nyttigh för them som gärna hafwa en godh bisken, och intet wilia see på hwadh som ther til hörer, såsom ock icke spara omaket ther til. Nu nyligen förfärdigat, och aff trycket vthgången [Elektronisk resurs]
-
Meurer (tryckare)
- Publicerad: Stockholm. Hoos Ignatium Meurer, och fins hoos honom til köps, åhr 1650. [Kolofon:] Stockholm, tryckt och vplagdt hoos Ignatium Meurer, och fins hoos honom til köps, åhr 1650. 1650
- Svenska [64] s. (A8-D8)
-
Läs hela texten (Fritt tillgänglig via Kungl. biblioteket)
-
Läs hela texten (Fritt tillgänglig via Litteraturbankens webbplats)
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- Svensk matlagning (sao)
- Cooking, Swedish (LCSH)
Genre
- Kokböcker (saogf)
- Verk före 1800 (saogf)
Indexterm och SAB-rubrik
- Qcaa Matlagning
Klassifikation
- 641.5 (DDC)
- Qcaa (kssb/8)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 2 bibliotek.
Ange som favorit
-
Kungliga biblioteket (S)Ange som favorit
-
Bibliotekets lokala katalog
-
-
Placering: (Digitaliserat exemplar) (Fritt tillgänglig via Internet)
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
Ange som favorit