Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:17382126 > Then frantzöske-koc...

Then frantzöske-kocken och pasteybakaren, lärandes huru allehanda slags maath, rätter, pasteyer, tårtor, smörbakelser, kokas och tillagas skola. Sampt en kort handlingh, huru kiök-gårdz rötter och örter, frucht och wälluchtandes wäxter, såes, omsättias och hantheras skole: nu nyligen på thet swenska språket vthgångit, igenom Romble Sale. ... Vppå hans egen bekostnadt [Elektronisk resurs]

Salé, Romble, 1600-t. (författare)
Meurer (tryckare)
Publicerad: Stockholm, tryckt hoos Ignatius Meurer, kongl. booktyckare åhr 1664. 1664
Svenska [16], 224 s.
Läs hela texten (Fritt tillgänglig via Kungl. biblioteket)
Läs hela texten (Fritt tillgänglig via Litteraturbankens webbplats)
  • Bok (digitaliserad)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Svensk matlagning  -- historia -- 1600-talet (sao)

Indexterm och SAB-rubrik

Qa Nationalekonomi och finansväsen

Klassifikation

330 (DDC)
Qa (kssb/6)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Övriga bibliotek (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Salé, Romble, 1600-t ...
Meurer
Fler titlar om
Svensk matlagning
Svensk matlagning
och historia
och 1600 talet
Originalversion
Then frantzöske-kock ...

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy