Franska kökets stora kokbok : teknik och hemligheter / Raymond Oliver ; redaktör för den svenska upplagan: Karl Erik Lagerberg ; med ett kapitel om vin av Arne Grum-Schwensen bearbetat för svenska förhållanden av Lennart Thölén.
-
Oliver, Raymond (författare)
-
Lagerberg, Karl Erik, 1911-1973 (författare)
Verk som ingår i eller hör samman med denna titel
- Oliver, Raymond: La cuisine : sa technique, ses secrets (originaltitel)
- Publicerad: Malmö : Allhem, [1967]
- Tillverkad: Italien
- Svenska 776 s., 64 pl.-bl.
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- Fransk matlagning (sao)
- Cooking, French (LCSH)
Indexterm och SAB-rubrik
- Qcaa Matlagning
- Qcabd-j Matlagning: särskilda länder: Frankrike
Klassifikation
- 641.59 (DDC)
- Qcabd-j (kssb/8)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 7 bibliotek.
Ange som favoritAnge som favorit
-
Örebro universitetsbibliotek, Restaurang- och hotellhögskolan (Og)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
-
Placering: Produkten Qcabd-j Oliver Ej fjärrlån
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
-
Uppsala universitetsbibliotek, Carolinabiblioteket (U)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
Ange som favoritAnge som favoritAnge som favorit
-
Lunds universitets bibliotek, Universitetsbiblioteket, UB (L)Ange som favorit
-
Titeln i bibliotekets lokala katalog
-
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
-
Malmö stadsbibliotek (Mo)Ange som favorit
-
Bibliotekets lokala katalog
-
-
Placering: Qcabd (Orig:s titel La cuisine- sa technique, ses secrets) (svenska)
Utlånad?Öppettider, adress m.m.