Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:172493 > Kartoflers kogekval...

Kartoflers kogekvalitet : The cooking-quality of potatoes / af Finn Holm

Holm, Finn (författare)
Kolding, 1978
Danska 31 s.
Serie: Beretning / Bioteknisk institut, 0106-0082 ; 85
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

633.491:641.52 (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy