Praktiska metoder för konservering av frukt och bär, grönsaker, fisk och skaldjur samt kött och fågel : [Elna Pehrsson] ; Med 43 ill.
-
Pehrsson, Elna (författare)
- Uppsala : Lindblad, 1913
- Svenska 124, [4] s.
-
Serie: Hemmets Handböcker ; 1
-
Visa/beställ digitalisering
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- Hemkonservering (sao)
- Saltning (sao)
- Salting of food (LCSH)
Klassifikation
- 641.42 (DDC)
- Qcada (kssb/7)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 4 bibliotek.
Ange som favoritAnge som favorit
-
Örebro universitetsbibliotek, Restaurang- och hotellhögskolan (Og)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
-
Placering: Produkten REF Qcada Pehrsson
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
Ange som favorit
-
Nordiska museets bibliotek (E)Ange som favorit
-
Titeln i bibliotekets lokala katalog
-
-
Placering: Ekon Husl
-
Bestånd: I E: 4 uppl. tr 1917 ev ofullständig
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
-
Kungliga biblioteket (S)Ange som favorit
-
Låna/reservera
-
-
Placering: 12 A z Handböcker, Hemmets. N:r 1. 1913
-
Placering: (8:o) (Uppl.2 saknas) (Senare uppl.finnas)
Utlånad?Öppettider, adress m.m.