Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:156384 > Developments in foo...

Developments in food carbohydrate. 2 / edited by C.K. Lee

Birch, Gordon Gerard (redaktör/utgivare)
Shallenberger, R. S. (redaktör/utgivare)
Lee, Cheang Kuan (medarbetare)
ISBN 0-85334-857-X
London, Cop. 1980
Engelska xii, 397 s.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Food  -- Carbohydrate content (LCSH)
Carbohydrates, Refined  -- Physiological effect (LCSH)
Carbohydrates  (LCSH)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy