Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:154770 > Användning av mikro...

Användning av mikroorganismer för konservering och smaksättning av kött och köttprodukter / Göran Molin, Anders Ternström

Molin, Göran (författare)
Ternström, Anders, 1951- (författare)
Kävlinge, 1978
Svenska 65 bl.
Serie: Rapport från Köttforskningsinstitutet, Kävlinge, 0348-2545 ; 48
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

664.8:576.8 (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy