Konditorn : handbok i konsten att tillverka sockerbageri- och konditorivaror : med 115 illustrationer jemte en yrkesbok / af Carl J. Grafström.
-
Grafström, Carl Johan, 1820-1892 (författare)
- Publicerad: Stockholm : Sigfrid Flodins förlag, 1892
- Tillverkad: Norrköping : M.W.Walberg
- Svenska xvi, 338 s.
-
Visa/beställ digitalisering
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- Bakelser (sao)
- Bakning (sao)
- Glass (sao)
- Konfekt (sao)
- Syltning (sao)
- Tårtor (sao)
- Pastry (LCSH)
- Cake (LCSH)
- Cooking (Jam) (LCSH)
- Baking (LCSH)
- Baked products (LCSH)
- Ice cream, ices, etc. (LCSH)
Indexterm och SAB-rubrik
- Qcaam Efterrätter
- Qcada Hemkonservering
- Qcae Bakning
Klassifikation
- 641.86 (DDC)
- 641.42 (DDC)
- 641.865 (DDC)
- Qcaam (kssb/7)
- Qcada (kssb/7)
- Qcae (kssb/7)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 5 bibliotek.
Ange som favorit
-
Örebro universitetsbibliotek, Restaurang- och hotellhögskolan (Og)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
-
Placering: Kokboksmuseet REF Qcae Sverige 1892 (Ex.: 1, 2)
-
Bestånd: Aukt. kat. (Sotheby's 2 okt 1997) nr. 398:23
(CD:88)
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
-
Uppsala universitetsbibliotek, Carolina Rediviva (U)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
-
Placering: Sv. Ekon. Privathus. Matlagn.
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
Ange som favoritAnge som favorit