Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:139333 > Toxicological evalu...

Toxicological evaluation of some food additives : including food colours, thickening agents and others. [17]

World health organization (redaktör/utgivare)
Rome : FAO : 1974
Engelska 521, xix s.
Serie: FAO nutrition meetings report series, 0071-707X ; 53 A
Serie: WHO Food Add. series ; 5
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

615.9:663/664.05(05) (UDK)
614.33 (DDC)
614.33 (DDC)
Vnaa (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 3 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy