Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:13889497 > Från matproduktion ...

Från matproduktion till gastronomi / redaktörer: Paulina Rytkönen, Madeleine Bonow, Per Wramner.

Rytkönen, Paulina, 1961- (redaktör/utgivare)
Bonow, Madeleine A., 1971- (redaktör/utgivare)
Alternativt namn: Axell Bonow, Madeleine, 1971-
Alternativt namn: Bonow, Madeleine, 1971-
Wramner, Per, 1943- (redaktör/utgivare)
Södertörns högskola (utgivare)
ISBN 9789197501774
Publicerad: Huddinge : Södertörns högskola, 2013
Tillverkad: Stockholm : E-print
Svenska 239 s.
Serie: COMREC studies in environment and development, 1652-2877 ; 7
Läs hela texten (Fulltext)
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Matvanor  (sao)
Matkultur  (sao)
Livsmedelsindustri  (sao)
Food habits  (LCSH)
Food industry and trade  (LCSH)
Cooking ; Food habits  -- History (LCSH)

Genre

Klassifikation

641.3 (DDC)
Qca (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 13 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (4)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (5)

Ange som favorit

Bibliotek i östra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy