Färsk frukts användning i hushållet : modern och praktisk handbok upptagande 160 recept / utarb. av Kate Carlsson ; med förord av E. Widmark ; utg. Svenska fruktföreningen, Urshult.
-
Carlsson, Kate (författare)
-
Widmark, E. (medarbetare)
- [3. uppl.]
- Publicerad: Göteborg : Bokförmedlingen, 1938
- Svenska 127, [1] s.
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- Bakning (sao)
- Efterrätter (sao)
- Frukt (sao)
- Desserts (LCSH)
- Fruit (LCSH)
- Baking (LCSH)
- Baked products (LCSH)
Genre
- Kokböcker (saogf)
Indexterm och SAB-rubrik
- Qca Mat och dryck
- Qcaam Efterrätter
Klassifikation
- 641 (DDC)
- 641.86 (DDC)
- Qca (kssb/7)
- Qcaam (kssb/7)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 5 bibliotek.
Ange som favoritAnge som favorit
-
Måltidsakademiens biblioteksstiftelse (Gma)Ange som favorit
-
-
Placering: Produkten REF Qca Carlsson Ej fjärrlån
Öppettider, adress m.m.
-
Örebro universitetsbibliotek, Restaurang- och hotellhögskolan (Og)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
-
Placering: Meurlingska Qca Carlsson
-
Placering: Produkten REF Qca Carlsson (Ex.: 1)
-
Placering: Produkten Qca Carlsson (Ex.: 2)
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
Ange som favorit