Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:1362519 > Färsk frukts använd...

Färsk frukts användning i hushållet : modern och praktisk handbok upptagande 160 recept / utarb. av Kate Carlsson ; med förord av E. Widmark ; utg. Svenska fruktföreningen, Urshult.

Carlsson, Kate (författare)
Widmark, E. (medarbetare)
[3. uppl.]
Publicerad: Göteborg : Bokförmedlingen, 1938
Svenska 127, [1] s.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Bakning  (sao)
Efterrätter  (sao)
Frukt  (sao)
Desserts  (LCSH)
Fruit  (LCSH)
Baking  (LCSH)
Baked products  (LCSH)

Genre

Kokböcker  (saogf)

Indexterm och SAB-rubrik

Qca Mat och dryck
Qcaam Efterrätter

Klassifikation

641 (DDC)
641.86 (DDC)
Qca (kssb/7)
Qcaam (kssb/7)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 5 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (2)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy