Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:13608340 > The Oxford handbook...

The Oxford handbook of food history / edited by Jeffrey M. Pilcher.

Pilcher, Jeffrey M., 1965- (redaktör/utgivare)
ISBN 9780199729937
Publicerad: New York ; Oxford University Press, cop. 2012.
Engelska xxviii, 508 s.
Serie: Oxford handbooks in history
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Livsmedel  (sao)
Mat  -- historia (sao)
Mat  -- sociala aspekter (sao)
Food  -- History. (LCSH)
Food  -- Social aspects -- History. (LCSH)
Food  (LCSH)

Klassifikation

641.3009 (DDC)
641.309 (DDC)
Qca (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 7 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (4)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Pilcher, Jeffrey M., ...
Fler titlar om
Livsmedel
Mat
Mat
och historia
Mat
Mat
och sociala aspekter
Food
Food
och History.
Food
Food
och Social aspects
och History.
Food
Serie

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy