Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:13570406 > Cleaning-in-place

Cleaning-in-place [Elektronisk resurs] dairy, food and beverage operations / edited by Adnan Tamime.

Tamime, A. Y. 
Wiley InterScience (Online service) 
ISBN 9781444302240
3rd ed.
Publicerad: Oxford, UK ; Blackwell Pub. 2008
Engelska xxii, 250 p., [7] p. of plates
Serie: Society of Dairy Technology series
  • E-bok
Innehållsförteckning Ämnesord
Stäng  
  • Principles of cleaning-in-place (CIP) / M. Walton -- Fluid flow dynamics / M. J. Lewis -- Water supplies in the food industry / S. I. Walker -- Chemistry of detergents and disinfectants / W. J. Watkinson -- Designing for cleanability / A. P. M. Hasting -- Perspectives in tank cleaning: hygiene requirements, device selection, risk evaluation and management responsibility / R. Packman, B. Knudsen, I. Hansen -- Design and control of CIP systems / D. Lloyd -- Assessment of cleaning efficiency / K. Asteriadou, P. Fryer -- Management of CIP operations / K. J. Burgess -- Membrane filtration / C. E. Askew, S. te Poele, F. Skou -- Laboratory test methods / W. J. Watkinson.

Ämnesord

Dairying  -- Equipment and supplies -- Cleaning. (LCSH)
Dairy plants  -- Equipment and supplies -- Cleaning. (LCSH)

Genre

Electronic books.  (local)

Klassifikation

SF247 (LCC)
SF247 (NAL)
637 (DDC)
Pmbbe (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy