Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:13553232 > Breakthrough food p...

Breakthrough food product innovation : through emotions research / David Lundahl

Lundahl, David S. (författare)
ISBN 978-0-12-387712-3
London ; Elsevier/Academic Press, c2012
Engelska xv, 240 p.
  • Bok
Innehållsförteckning Sammanfattning Ämnesord
Stäng  
  • Change in the food industry -- Innovation -- The innovation team -- The science of emotions -- Emotions research -- Strategy development -- Discovery -- Define -- Design -- Development -- The innovation company.
  • "Through case studies, the book lays out a practical approach for applying emotions research through the food innovation and product development process. The basic premise is that emotions are the chief motivation for why consumers sense, select, seek and share their food product experiences. With this framework, the science of consumer behavior is made operational for innovation teams. Emotions insight inspires innovation teams to create and helps guide decision making as they design sensory cues and other behavior drivers into products that make consumers want to consume"--Back cover. 

Ämnesord

Food  -- Marketing. (LCSH)
Food  -- Psychological aspects. (LCSH)
New products  -- Development. (LCSH)
New products  -- Marketing. (LCSH)
Food industry and trade.  (LCSH)
Package goods industry.  (LCSH)
Emotions.  (LCSH)
Consumer behavior.  (LCSH)

Klassifikation

338.476413 (DDC)
P.04 (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy