Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:130326 > Der Einfluss von ve...

Der Einfluss von verringerten Nitrit- und Nitratzusätzen auf die Eigenschaften der Rohwurst : The effect of lowered addition of nitrite and nitrate on the properties of dry sausage = Alennettujen nitritti- ja nitraattilisäyksien vaikutus kestomakkaran ominaisuuksiin / Eero Puolanne

Puolanne, Eero (författare)
Helsinki, 1977
Tyska 103 s.
Serie: Journal of the Scientific agricultural society of Finland, 0024-8835 ; 49:1
  • BokAvhandling(Diss. Helsingfors : Univ.)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Livsmedelskemi 

Indexterm och SAB-rubrik

Pmbb Kemisk Teknik Industri Livsmedel

Klassifikation

637.523 (UDK)
546.17:664.9 (UDK)
664 (DDC)
Pmbb (kssb/5)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 5 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy