Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:128462 > The quality of poul...

The quality of poultry meat : proceedings of the second European symposium on poultry meat quality, organized by the Subcomittee 5 of the European federation of branches of World's poultry science association, Oosterbeek, the Netherlands, May 12-May 15, 1975 / ed. by B. Erdtsieck

European symposium on poultry meat quality (2 : Oosterbeek : 1975)
Erdtsieck, B. (redaktör/utgivare)
Wageningen, 1975
Engelska 462 s.
  • BokKonferens
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

636.5.033 (UDK)
637.54.05 (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy