Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12642620 > UR Samtiden - Maten...

UR Samtiden - Maten som skyddar [Elektronisk resurs] : Forskning kring antidiabetiska livsmedel

Sveriges utbildningsradio (producent)
Alternativt namn: UR
Alternativt namn: Utbildningsradion
Utbildningsradion, 2012
Svenska TV-program
  • Film/videoLäromedel
Sammanfattning Ämnesord
Stäng  
  • Vid Antidiabetic food centre bedrivs tvärvetenskaplig forskning på livsmedel som kan motverka fetma, typ 2-diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Bland riskfaktorerna finns fetma, förhöjt blodsocker, förhöjt blodtryck och förhöjda blodfetter, men det positiva är att vi talar om sjukdomstillstånd som i hög grad kan förebyggas med livsstilsmodifiering, säger Inger Björck, professor vid AFC. Från seminariet Antidiabetiska livsmedel. Inspelat i Lund den 23 januari. Arrangör: Lunds universitet. 

Ämnesord

Forskning  (sao)
Livsmedel  (sao)
Diabetes  (sao)
Research  (LCSH)
Diabetes  (LCSH)
Food  (LCSH)

Målgrupp

Högskola

Klassifikation

616.462 (DDC)
Veod:b (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 25 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (3)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (7)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (2)

Ange som favorit

Bibliotek i östra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (5)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (7)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy