Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12570425 > Till bords med Picasso

Till bords med Picasso [Ljudupptagning] / Ermine Herscher ; i samarbete med Agnès Carbonell ; receptredaktör: Josseline Rigot ; översättning: Hans-Jacob Nilsson.

Herscher, Ermine 
Carbonell, Agnès (medarbetare)
Rigot, Josseline (utgivare)
Nöjd, Gunilla (berättare/inläsare)

Verk som ingår i eller hör samman med denna titel

  • Herscher, Ermine: À la table de Picasso (originaltitel)
Publicerad: Enskede : TPB, 2007
Svenska 1 CD-R (7 tim., 56 min.)
  • Tal(Talbok)
Sammanfattning Ämnesord
Stäng  
  • En kulturhistorisk och kulinarisk resa med Picasso genom hans liv, från enkla måltider till dignande bord. Boken behandlar konstnärens liv i Spanien, Paris och Provence, samt presenterar ca 50 regionala recept från de olika platserna. Förrätter, varmrätter och efterrätter beskrivs utförligt men förutsätter en viss vana vid matlagning. Boken är rikt illustrerad med Picassos konstverk 

Genre

DAISY 

Indexterm och SAB-rubrik

Drycker
Livsmedel
Mat
Konsthistoria
Biografi
Genealogi
Släktforskning
Qca Mat och dryck
Ibz Särskilda konstnärer
Lz Biografi: särskilda personer

Klassifikation

641 (DDC)
709.2 (DDC)
920.7 (DDC)
Qca/TC (kssb/8)
Ibz Picasso, Pablo/TC (kssb/8)
Lz Picasso, Pablo/TC (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Herscher, Ermine
Carbonell, Agnès
Rigot, Josseline
Nöjd, Gunilla
Fler titlar i denna genre
DAISY
Inläst ur

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy