Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12282266 > Food culture in Sca...

Food culture in Scandinavia [Elektronisk resurs] / Henry Notaker.

Notaker, Henry, 1941- (författare)
ISBN 9780313349232
Publicerad: Westport, Conn. Greenwood Press, 2009
Engelska xvi, 221 s.
Serie: Food culture around the world, 1545-2638
  • E-bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Mat och dryck  -- Skandinavien (sao)
Matvanor  -- Skandinavien (sao)
Kosthåll  -- Skandinavien (sao)
Matvanor  -- Norden (sao)
Cookery, Scandinavian.  (LCSH)
Food habits  -- Scandinavia. (LCSH)
cooking  (agrovoc)
feeding habits  (agrovoc)
scandinavia  (agrovoc)
cultural behaviour  (agrovoc)
Scandinavia  -- Social life and customs. (LCSH)

Indexterm och SAB-rubrik

Mxk-b Etnografi: kosthåll: Norden

Klassifikation

394.120948 (DDC)
394.1/20948 (DDC)
Mxk-b (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 5 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (2)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy